Resultaten voor inzage medisch dossier

   
 
inzage medisch dossier
 
Recht op inzage medisch dossier? Inzien patiëntendossier!
Weigert de hulpverlener op deze grond inzage te geven, dan moet hij dit kunnen aantonen en dat het privacybelang van die ander zwaarder weegt. Overigens betreft deze beperking van het recht op inzage medisch dossier alleen de passages uit het medisch dossier die daadwerkelijk in het geding zijn.
medische keuring offshore
Uw medisch dossier.
Als een gezaghebbende ouder/voogd/wettelijk vertegenwoordiger tekent voor ontvangst, dan dient het legitimatiebewijs van de gezaghebbende ouder/voogd/wettelijk vertegenwoordiger te worden getoond én een kopie van het legitimatiebewijs van de patiënt. Nabestaanden van een overleden patiënt kunnen met behulp van het Aanvraagformulier kopie inzage medisch dossier van overledene het medisch dossier opvragen.
verhuisbedrijf ijsselstein
Recht op inzage medisch dossier Huisarts.nl.
Ouders hebben dan recht op inzage in het medisch dossier van hun kind. Voor inzage in het medisch dossier van een kind tussen de 12 en 16 jaar heeft de ouder toestemming nodig van het kind zelf. Een arts kan uw verzoek tot inzage weigeren.
siemens oven
Inzage in medisch dossier Rechten in de zorg Informatiepunt dwang in de zorg.
Patiënten/cliënten hebben het recht om hun eigen medisch dossier in te zien. Dit geldt voor volwassenen en voor kinderen vanaf 12 jaar. Hoe krijgt u inzage? U kunt uw eigen zorgverlener of iemand van de zorginstelling inzage in uw dossier vragen.
uitvaartverzorging
Inzage en opvragen medisch dossier Spaarne Gasthuis.
Afdelingen en specialismen. Spaarne Gasthuis Patiëntenvoorlichting Rechten en plichten Inzage en opvragen medisch dossier. Inzage en opvragen medisch dossier. Zorgverleners moeten van elke patiënt een medisch dossier bijhouden. Hierin staan alle gegevens over de behandeling, zoals onderzoeksuitslagen, brieven en operatieverslagen.
slotenmaker haarlem
Inzage in het medisch dossier in letselschadezaken.
Inzage in het medisch dossier in letselschadezaken. Inzage in het medisch dossier in letselschadezaken. Op het toneel van letselschadezaken spelen benadeelden, artsen, verzekeraars, medisch adviseurs, schadebehandelaars, advocaten en rechters een rol. Vanuit ieders vakgebied buigen zij zich over de situatie van de benadeelde.
13 vragen over je medisch dossier Gezondheidsnet.
Dertien vragen over het medisch dossier. Veel patiënten hebben de vraag al voorgelegd gekregen door hun apotheek of huisarts: ga" je ermee akkoord dat je medische gegevens uitgewisseld worden tussen zorgverleners" De meesten hebben ja gezegd tegen dit systeem, dat officieel het Landelijk Schakelpunt LSP heet. Daardoor kunnen bepaalde zorgverleners inzage krijgen in hun medische gegevens.
Medisch dossier Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Net als onder de Wbp heb je als patiënt recht op inzage in je medisch dossier, op de persoonlijke werkaantekeningen van de zorgaanbieder na. Alleen als de privacy van iemand anders dan de patiënt zelf door inzage wordt geschaad, mag de arts inzage weigeren.
Noordwest Ziekenhuisgroep Patiënt en Bezoeker Algemene informatie Afschrift medisch dossier.
In de folder Inzage, afschrift en wijziging medisch dossier vindt u uitleg over hoe u dit kunt aanvragen in Alkmaar en Den Helder. Voor een second opinion of voortzetting behandeling elders bepaalt de specialist van Noordwest Ziekenhuisgroep welke gegevens nodig zijn.
Minister duwt door met inzage medische dossiers door zorgverzekeraars.
Het leeuwendeel van de fraude 97, miljoen werd door zorgverleners of tussenpersonen gepleegd en niet door de patiënten zelf. Hiervoor zal de ongevraagde inzage in het medisch dossier weinig toevoegen. Als patiënten zelf niet frauderen, kunnen verzekeraars ook toestemming aan hen vragen om ter controle in hun medisch dossier te kijken.
Inzage medisch dossier Albert Schweitzer ziekenhuis.
Volledige inzage in uw medisch / verpleegkundig dossier, of een kopie ervan, kunt u aanvragen via dit formulier. U kunt het formulier ook telefonisch aanvragen bij het Medisch Archief: 078 654 11 99. Inzage in dossier van kind of derden via machtiging Een verzoek tot inzage in het dossier van een kind, een wilsonbekwame patiënt of overleden patiënt verlopen altijd via dit formulier.
Wie mag mijn medisch dossier inzien? Rechten van patiënt en privacy Rijksoverheid.nl.
Uw hulpverlener zoals een behandelend arts, verpleegkundige of ambulancebroeder en uzelf mogen uw medisch dossier inzien. De inhoud van het dossier blijft ook tussen u beiden. Maar er zijn uitzonderingen op deze regel. Uitzondering inzage medisch dossier. Uw behandelaar mag gegevens uit uw dossier delen.

Contacteer ons