Meer resultaten voor sport medisch centrum amsterdam

   
 
sport medisch centrum amsterdam
 
Sport Medisch Centrum Amsterdam in Amsterdam Zorgzoeker Zilveren Kruis.
Zoek een zorgverlener. Sport Medisch Centrum Amsterdam. Olympiaplein 74 a. 1076 AG Amsterdam route. Deze zorgverlener is gecontracteerd voor fysiotherapie. U kunt hier ook terecht voor.: Manuele therapie pDe manueel therapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van mensen met klachten van de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.
sportmassage amsterdam
Vergoeding sportmedisch advies sportarts CZ.
Sportmedisch onderzoek vergoeden wij uit onze aanvullende verzekeringen. U krijgt de kosten van sportmedisch onderzoek alleen vergoed als het advies wordt gegeven door een sportarts die werkt bij een sportmedisch adviescentrum of een sportmedische instelling die aangesloten is bij de Federatie van Sportmedische Instellingen.
personal trainer amsterdam centrum
Welkom bij het Martini Ziekenhuis in Groningen.
We zoeken collegas die ons willen helpen bij deze ambitie. De beste kwaliteit van zorg in een veilige en gastvrije omgeving, is wat we u willen bieden. De huidige én toekomstige beroepsbeoefenaren zijn het kapitaal van de gezondheidszorg en daar willen we in investeren.
veilige cilindersloten
Sport Medisch Centrum Amsterdam Amsterdam.
Sport Medisch Centrum Amsterdam is gevestigd aan de Olympiaplein 74 A in Amsterdam. Sport Medisch Centrum Amsterdam heeft twee bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestigingen op een locatie anders dan de hoofdvestiging.: Sport Medisch Centrum Amstelveen, gelegen aan de Jan Tooroplaan 46 in Amstelveen gemeente Amstelveen.
medische keuring defensie
SMC JBZ Home.
Hardloopfit XL Event, 3 april 2019 om 18.30 uur Sport Medisch Centrum, Marathonloop 9 te s-Hertogenbosch Voor hardlopers en hardlooptrainers Accreditatie aangevraagd voor trainers Atletiekunie 2 licentiepunten 4 workshops, kleinschalig en multidisciplinair Inspiratiesessie van eenzijdig naar veelzijdig bewegen door ex-topatleet mila Dennis Licht Kosten 15 euro Wees er snel bij, er zijn 50 plaatsen beschikbaar Inschrijven via https//shop.eventix.io/62f4a830-c9f1-11e7-973a-09c726c181b9/tickets: Meer info via j.v.muijen@jbz.nl.
combi magnetron
Osteopathie, Mesologie, Psychotherapie Integraal Medisch Centrum.
Practicum: Integraal Medisch Centrum Centrum voor complementaire geneeswijzen. Studium: hogere beroepsopleidingen Osteopathie, Mesologie, Propedeuse, Research. Actum: Sport Medisch Centrum Sportanalyses, fitness, yoga, pilates, sportkeuring, voeding., De multidisciplinaire therapieën zijn zo op elkaar afgestemd, dat de genezing door de samenwerking versneld kan worden.
schildersbedrijf amsterdam
4 sportmedische centra in Amsterdam.
Meld u nu aan! Laatst gewaardeerde sportmedische centra in Amsterdam. Sport Medisch Centrum Amsterdam. Sport Medisch Centrum Amsterdam. Sport Medisch Centrum Amsterdam. Sport Medisch Centrum Amsterdam. Sport Medisch Centrum Amsterdam. Volg ZorgkaartNederland op Twitter. Partners van ZorgkaartNederland. Wat is ZorgkaartNederland?
Sport Medisch Centrum Amsterdam Kinderfysio Therapie Amsterdam 31 0206627244.
Home Aanmelden Inloggen. Zoek op postcode. U bevindt zich hier: Home Noord-Holland Amsterdam Sport Medisch Centrum Amsterdam Kinderfysio Therapie. Sport Medisch Centrum Amsterdam Kinderfysio Therapie. 7.3 / 10.0. Hygieastraat 1 1076RM Amsterdam Nederland. Toon telefoonnummer, website en email adres. Telefoon: 31 0206627244.
partners Cardiovitaal.
Wij hebben recent een nieuwe partner hieraan toegevoegd: FysioHolland met 54 praktijken verspreid door Nederland een belangrijke en gewaardeerde partner. Verder werken wij samen met: het Sport Medisch Centrum Amsterdam die ook binnen Arterium Amsterdam met fysiotherapeuten actief is bij de hartrevalidatie; en met Fysiotherapie de Klerk in Utrecht.
Tarieven van de sportmedische keuringen SMC Plemper.
de vergoedingen en wijze van declareren verwijzen we naar de volgende link: vergoedingen sportmedische zorg vanuit de basisverzekering. Sportkeuringen, sportmedische onderzoeken, inspanningstesten in het kader van screening en prestatieverbetering worden niet vanuit de basisverzekering maar vanuit de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar vergoed.
Meer Med Clinic Sportmedisch Centrum Fysio Cura Plaza.
Meer Med Clinic. De Meer Med Clinic is hét sport medisch centrum van de Haarlemmermeer! Voor iedereen die beweegt is de Meer Med Clinic het juiste adres voor vraagstukken over onverhoopte blessures, aanhoudende klachten of voor preventieve adviezen. Snelle adequate diagnostiek en kwalitatief hoogwaardige behandeling voor topsporters, breedtesporters en iedereen die actief wil bewegen!
Ziekenhuis Máxima Medisch Centrum. search. menu. close. eye. search. search.
Máxima Medisch Centrum MMC is het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant en is gevestigd op twee locaties: hartje Eindhoven en aan de rand van Veldhoven. Door deze twee locaties kan het ziekenhuis de beste zorg en persoonlijke aandacht bieden.

Contacteer ons