Op zoek naar orthopeed gespecialiseerd in voeten?

   
 
orthopeed gespecialiseerd in voeten
 
Enkel en voet.
Hallux Valgus een afwijking aan de voet waarbij zich een knobbel vormt aan de basis van de grote teen. Hallux Rigidis een afwijking aan de voet waarbij er artrose is in het gewricht tussen de grote teen en het eerste middenvoetsbeentje.
backlinks
De chirurg Over ons Dr. van Dalen.
Minimaal invasieve chirurgie bij een bult bij de kleine teen. Minimaal invasieve chirurgie bij een zenuwbeknelling in de voorvoet. Minimaal invasieve chirurgie in de voorvoet. Minimaal invasieve chirurgie bij hamertenen. Is mijn specialist bekwaam? Wel of niet opereren? Hoelang duurt herstel? Beide voeten tegelijk opereren?
carnaval
Orthopedie Reinaert Kliniek.
In de Reinaert Kliniek is sinds 1992 een orthopedisch kniecentrum gevestigd. In dit centrum kan men terecht voor alle knieklachten. Indien nodig kan de orthopeed in de kliniek een operatie in dagbehandeling uitvoeren. De menselijke knie is een gecompliceerd en kwetsbaar gewricht.
opkoper auto
Dr. Lise Van Gestel Voet-en enkelchirurg.
Orthopedisch Chirurg voet en enkelchirurgie Biografie Dr. Lise Van Gestel studeerde af als arts aan de Universiteit Gent in 2008, waarna zij haar opleiding tot orthopedisch chirurg startte. Gedurende haar opleiding ontwikkelde zij een bijzondere interesse in de voet en enkelpathologie.
seo websites
Orthopedisch Centrum Antwerpen SPM.
In onze patiënteninfo bundelen we alle nuttige informatie die u als patient wilt weten! Ga naar patiënteninfo. Bij Ortho SPM kunt u rekenen op een professioneel team van dokters chirurgen die u graag helpen om uw blessures te behandelen en u voor te bereiden op de revalidatie.
partytenten
Podotherapie Orthopodie specialisten; Voetencentrum Flipse.
Pijn in voet/been? Hebt u pijn in uw voet, knie, heup of onderrug? Kom dan naar een locatie van Voetencentrum Flipse. In de praktijk werken specialisten met verstand en aandacht voor uw voeten. Wij zijn gespecialiseerd in.: Patiënten met diabetes of reuma.
Content Marketing
Orthopedie AZ Jan Palfijn.
Zeker niet alle afwijkingen, zij het nu een ziekte of een letsel, vergen een operatieve behandeling. De niet-heelkundige behandeling behoudt zijn plaats voor heel wat afwijkingen en hierbij beschikt de orthopeed over een heel gamma van behandelingsmogelijkheden. Zoals geneesmiddelen, infiltraties, gips, kinesitherapie en fysiotherapie. Dit verklaart trouwens de nauwe samenwerking tussen de orthopedisch chirurg, de revalidatiearts, de reumatoloog, de kinesitherapeut en de orthopedische technieker. Onder meer door de vergrijzing, meer mensen in het verkeer en meer mensen die sporten, zien we een toename van het aantal aandoeningen van het bewegingsapparaat en hun terugslag op de functionaliteit en het sociaal leven van de mens.
lening aanvragen
Orthopedie Alrijne Ziekenhuis.
Kijkoperatie in een gewricht artroscopie. Oefeningen en adviezen na een kijkoperatie in de knie. Operatie aan scheefstand van de grote teen hallux valgus. Operatieve standcorrectie van tenen hamerteen. Rapid recovery, heupprothese. Rapid recovery, knieprothese. Voorste kruisband reconstructie. Voorgeschiedenis van de klacht/ziekte Anamnese. Als eerste zal de orthopedisch chirurg of assistent de voorgeschiedenis van uw klachten uitvragen. Dit is nodig om goed te onderscheiden wat uw klachten precies zijn. Gaat het bijvoorbeeld om pijn of om bewegingsbeperking, of beide? Vervolgens zal de orthopedisch chirurg overgaan op een lichamelijk onderzoek. Door het lichamelijk onderzoek, gecombineerd met kennis van het steun en bewegingsapparaat en de voorgeschiedenis, kan de orthopeed afwijkingen vaststellen en verbanden leggen tussen klachten en onderliggende aandoeningen. Een lichamelijk onderzoek kan afhankelijk van uw klacht bestaan uit.: Algemene inspectie van het lichaam. Beoordeling van lengte, gewicht, algemene conditie eventuele aanwezige zwellingen of andere uiterlijke kenmerken. Onderzoek van het bewegingspatroon. U kunt bijvoorbeeld worden gevraagd een stukje te lopen zodat beoordeelt kan worden hoe u uw voeten afwikkelt tijdens het lopen.
rubber
Home Orthopedisch Centrum Kortrijk AZ Groeninge Orthopedisch Centrum Kortrijk AZ Groeninge.
Het Orthopedisch Centrum Kortrijk kwam tot stand door de fusie van vier verschillende Kortrijkse orthopedische diensten. Daarbij ontstond één van de grootste orthopedische centra van het land. In dit centrum vindt u 13 artsen die gespecialiseerd zijn in heup, bekken, knie, schouder, elleboog, pols, hand, enkel, voet, rug, sportletsels, trauma, congenitale handchirurgie en kinderorthopedie.
Persoonlijke krediet
Orthopedie.
Naast de algemene orthopedie is onze vakgroep gespecialiseerd in de volgende aandachtsgebieden.: prothesiologie van de knie, heup en schouder. kijkoperaties van de knie, enkel, schouder en elleboog. sporttraumatologie, zoals kruisbandchirurgie en schouderstabilisaties. voet en enkelchirurgie. hand en polschirurgie. Meer weten over knieoperaties? Lees de interviews met een patient, verpleegkundige en orthopeed op www.knieoperatie.nl/flevoziekenhuis/.
Orthopedie Limburg.
Orthopedie Limburg is gespecialiseerd in sportsteunzolen, orthopedische werkschoenen, aanpassingen aan confectieschoenen, semi-orthopedische schoenen en verbandschoenen. Stay in touch! Neem zeker eens een kijkje op onze nieuwe Facebook pagina. Hier zullen we u op de hoogte houden van alle nieuwigheden. Vind ons leuk. Lees hier meer over ons nieuwe aanbod in producten van wolvet en schapenwol huidcreme, pantoffels, etc. Waarom Orthopedie Limburg? Oog voor detail. Innovatief en sterke expertise. Vertegenwoordigd in Adelante en Zuyderland. In-house vervaardiging van onze producten. Jong, dynamisch en goede service. Wat zeggen onze klanten. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe orthopedische schoenen. Ik had nooit gedacht dat het zo goed zou aanvoelen. Ik kan nu weer langer wandelen. Heel erg bedankt dat jullie me zo goed geholpen hebben? Verken de wereld, zonder pijn aan je voeten.
Ziekenhuis Rivierenland Orthopedie.
0344 67 40 49. Onze orthopeden zijn gespecialiseerd in de behandeling van verschillende aandoeningen aan het steun en bewegingsapparaat. Hierbij kunt u denken aan de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Klachten kunnen aangeboren zijn, maar ook later ontstaan door bijvoorbeeld een ongeval, overbelasting of slijtage. De orthopeden doen er alles aan om pijn en bewegingsbeperking te verminderen. U kunt op de polikliniek Orthopedie terecht met klachten aan uw botten, gewrichten, spieren, pezen en banden, zoals.: Heup en knieklachten. Vergroeiing van de rug scoliose. Schouder of elleboogklachten. Stoornis in de ontwikkeling van het heupgewricht heupdysplasie. Voet en enkelklachten. Hand en polsklachten. Ontsteking van het gewrichtskapsel van de schouder frozen shoulder. Vinger die moeilijk strekt triggerfinger. Gescheurde banden of pezen. Nadat uw huisarts of specialist u heeft doorverwezen naar de polikliniek Orthopedie, worden u klachten onderzocht. De orthopeed bespreekt met u welke behandelmogelijkheden er zijn.

Contacteer ons