Resultaten voor plastiek medisch

   
 
plastiek medisch
 

Twijfels of onzekerheid na een ziekenhuisbezoek zijn heel gewoon. Gelukkig kunt u nu uw vragen als verzekerde van CZ bespreken met een onafhankelijk medisch specialist. Telefonisch of online contact met een medisch specialist. Gratis exclusief voor klanten van CZ. Zó werkt het.
haar kapsels
Plastiek 10 definities Encyclo.
beeldhouwkunst Een plastiek Grieks: plastikí téchni; de vormende of gevormde kunst, is een bepaalde variant binnen de beeldhouwkunst. In tegenstelling tot een sculptuur, waarbij het kunstwerk uit een star materiaal gehakt of gesneden wordt, ontstaat een plastiek door toevoeging u.
magnetron kopen
Plastiek Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Plastiek of met Plastiek in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Plastiek inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Plastiek en verwijzingen daarnaartoe.
slotenmaker maastricht grote gracht
Verzakking Bekkenzorg Máxima Medisch Centrum. search. menu. close. eye. search. search.
Colpocleisis, verzakking van de vagina. Laag gedoseerde vaginale oesterogeen. Pessarium, ring tegen verzakking. 040 888 84 00 Afspraak maken. Wat zijn bekkenbodemklachten. Over Bekkenzorg Máxima. 040 888 84 00. MMC Eindhoven route 117. 5631 BM Eindhoven. Copyright 2018 Maxima Medisch Centrum.
zonwerende folie
plastiek WikiWoordenboek.
medisch het veranderen van de vorm van iets in of aan het lichaam bijv. plastiek o 4. plastiekartikel, plastiekfabriek, plastieklak, plastieklijm, plastiekwerker. Spaans: plástica es v. Het woord plastiek staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd plastiek herkend door.
Betekenis plastiek.
driedimensionale uitbeelding van bijvoorbeeld klei of gips die door toevoeging opbouwend van materiaal wordt vervaardigd. Plastic; Plastieken Bron: complete-encyclopedie.nl. Plastiek kan verwijzen naar: Plastiek beeldhouwkunst, een beeldhouwkundig voorwerp, een anatomische prothese een ander woord voor plastic Bron: nl.wikipedia.org. Betekenis van plastiek toevoegen.
De verschillende behandel methodes voor een liesbreuk.
Medisch inhoudelijk is de TREPP methode qua ingreep hetzelfde als de TEP methode, alleen wordt de operatie met 1 klein sneetje in de lies uitgevoerd en niet met de kijkoperatie. Dit zijn de verschillende operatiemethodes.: de open methode volgens de Lichtensteinplastiek. de open methode volgens Stoppa. de TEP-methode, een kijkoperatie volgens de laparoscopische Totaal Extraperitoneale Plastiek. de TAPP-methode, een kijkoperatie volgens de laparoscopische TransAbdominale Preperitoneale Plastiek.
Excisie.
Als de wond na een excisie niet direct kan worden gesloten kan de medisch specialist gebruik maken van een plastiek. Dit is een techniek waarbij huid van een andere plek wordt verschoven om de wond mooi te kunnen sluiten. Er zijn verschillende soorten plastieken.
Passageklachten medischcontact.
Medisch Contact gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en op uw profiel afgestemde advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies en scripts om integratie met social media Twitter, Facebook, LinkedIn, etc.

Contacteer ons