Op zoek naar medisch dossier opvragen?

   
 
medisch dossier opvragen
 
Medisch dossier opvragen St. Antonius Ziekenhuis.
Contact afspraak Medisch dossier opvragen. Als u naar het ziekenhuis komt voor onderzoek of behandeling wordt er een medisch dossier aangelegd. In de wet is vastgelegd wat uw rechten en plichten op het gebied van dit medisch dossier zijn en op welke manier medewerkers van het ziekenhuis om moeten gaan met uw persoonsgegevens.
medische keuring offshore
Heeft een patiënt recht op een kopie van zijn medisch dossier? KNMG.
Heeft een patiënt recht op een kopie van zijn medisch dossier? Een patiënt heeft mijn assistente gebeld met de vraag of hij zijn medisch dossier mag inzien en daarvan ook een kopie mag hebben. Omdat het dossier ook correspondentie met collega-behandelaars bevat, heb ik twijfels.
piano kopen
Inzage in uw medisch dossier Thema's.'
Het medisch dossier is de verantwoordelijkheid van de behandelaar of de instelling waar de behandelaar werkt. U mag het medisch dossier daarom niet mee naar huis nemen. U mag wel een kopie opvragen. Vanaf 2019 moeten zorgverleners medische gegevens digitaal beschikbaar stellen.
datingsite
Medisch dossier.
Gebruik daarvoor dit aanvraagformulier. U kunt zonder overleg met uw behandelend arts een kopie van een deel van uw medisch dossier bij ons opvragen. Kopie van dossier opvragen. Om een kopie van uw medisch dossier op te vragen, is het nodig dat u dit formulier invult.
seo test
Opvragen van uw medisch dossier.
Medische gegevens delen met uw toestemming? Opvragen van uw medisch dossier. Het medisch dossier is eigendom van het ziekenhuis. Dat betekent dat u het dossier niet mee naar huis mag nemen. Wel heeft u recht op inzage in en/of een afschrift van uw dossier.
slot
Medisch dossier Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Een kopie van het medisch dossier kun je telefonisch of schriftelijk opvragen. Iedere zorgaanbieder huisarts, apotheek, ziekenhuis houdt zijn eigen dossier bij. Wil je dus weten wat een bepaalde zorgaanbieder in zijn dossier heeft staan? Vraag deze dan op bij die specifieke zorgaanbieder.
Flamingo dekbedovertrek
Hoe kan ik mijn medisch dossier opvragen?
terug naar home. Hoe kan ik mijn medisch dossier opvragen? Zoek in veelgestelde vragen Zoeken. Hoe kan ik mijn medisch dossier opvragen? VieCuri bewaart uw gegevens in een medisch dossier. U kunt inzage vragen in uw medisch dossier. Aan inzage zijn geen kosten verbonden.
Kopie medisch dossier opvragen De Reiger, Huisartsenpraktijk, Utrecht Oost, bij het Wilhelminapark huisarts Utrecht.
Kopie medisch dossier opvragen. Inzage in uw dossier. U heeft als patiënt het recht om uw medisch dossier in te zien of hier een afschrift van op te vragen. Dit geldt ook voor de schriftelijke informatie in het dossier die is verkregen van andere behandelende artsen.
Inzage en opvragen medisch dossier Spaarne Gasthuis.
U kunt kopieën uit uw dossier opvragen of uw dossier inzien. Voordat u uw dossier mag inzien, is een zorgverlener verplicht om eventuele informatie die de privacy van derden kan schaden uit het dossier te halen. Bijvoorbeeld informatie over een familielid. Wat staat er in uw medisch dossier?
Medisch dossier Maastricht UMC.
Of met de verpleegkundige als u bent opgenomen. Opvragen kopie medisch dossier of beeldvormend onderzoek. Wilt u een kopie ontvangen van uw medisch dossier of van uw beeldvormend onderzoek? Vanuit zorgvuldigheidsoverwegingen moet u dit schriftelijk opvragen. Informatie en het aanvraagformulier kunt u downloaden via het patiënteninformatieblad Uw medisch dossier.

Contacteer ons