Op zoek naar medisch dossier?

   
 
medisch dossier
 
Medisch dossier beroepsgeheim KNMG.
Een zorgvuldig bijgehouden dossier is conform deze wet van belang voor de kwaliteit en continuïteit van zorg aan de patiënt. Wat moet worden opgenomen in het medisch dossier? In het dossier bewaart de arts gegevens omtrent de gezondheid en de behandeling van de patiënt.
medische keuring offshore
Heeft een patiënt recht op een kopie van zijn medisch dossier? KNMG.
Heeft een patiënt recht op een kopie van zijn medisch dossier? Een patiënt heeft mijn assistente gebeld met de vraag of hij zijn medisch dossier mag inzien en daarvan ook een kopie mag hebben. Omdat het dossier ook correspondentie met collega-behandelaars bevat, heb ik twijfels.
medisch psycholoog
Medisch Dossier Neem uw gezondheid in eigen hand.
Medisch Dossier verschijnt 10 keer per jaar en biedt onafhankelijke informatie voor en over uw gezondheid. Zo bent u op de hoogte van de laatste medische inzichten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Lees Medisch Dossier en u weet wat u moet weten voor een gezonde levensstijl.
piano kopen
Medisch dossier Autoriteit Persoonsgegevens.
Draagt uw oude huisarts uw medisch dossier over, dan gaat de bewaarplicht voor uw medisch dossier over op uw nieuwe huisarts. Wilt u niet dat uw oude huisarts uw medisch dossier overdraagt? Dan blijft het dossier nog 15 jaar bewaard bij uw oude huisarts.
datingsite
Medisch dossier Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Wat betekent de AVG voor de rechten rondom het medisch dossier? Het recht op inzage in je medisch dossier verandert niet onder de AVG. Net als onder de Wbp heb je als patiënt recht op inzage in je medisch dossier, op de persoonlijke werkaantekeningen van de zorgaanbieder na.
slot
Mag ik mijn medisch dossier inzien? Rechten van patiënt en privacy Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Rechten van patiënt en privacy Uw medisch dossier Mag ik mijn medisch dossier inzien? Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Mag ik mijn medisch dossier inzien? U heeft altijd het recht om uw medisch dossier in te zien of een kopie ervan te krijgen.
Flamingo dekbedovertrek
Inzage in uw medisch dossier Thema's.'
Wat en hoe. Wat is een medisch dossier? In een medisch dossier staan alle gegevens rondom uw behandeling, zoals onderzoeksuitslagen, röntgenfotos, of verwijsbrieven aan een specialist of huisarts. Uw hulpverlener is verplicht om dit in een medisch dossier bij te houden.
Medisch dossier opvragen Sint Maartenskliniek.
Als u beeldmateriaal of een CD-ROM wilt opvragen, kunt u vooralsnog alleen gebruik maken van de procedure voor het aanvragen van het volledige dossier. Een digitale kopie van deze basisgegevens van uw medisch dossier kunt u aanvragen via het Formulier verzoek om kopie van basisgegevens medisch dossier/digitaal.
13 vragen over je medisch dossier Gezondheidsnet.
Dertien vragen over het medisch dossier. Veel patiënten hebben de vraag al voorgelegd gekregen door hun apotheek of huisarts: ga" je ermee akkoord dat je medische gegevens uitgewisseld worden tussen zorgverleners" De meesten hebben ja gezegd tegen dit systeem, dat officieel het Landelijk Schakelpunt LSP heet.
Opvragen van uw medisch dossier Adrz.
Voor eventuele vragen over het inzien van uw medisch dossier of het opvragen van een kopie, kunt u contact opnemen met het centraal punt medisch dossier via telefoonnummer 06 129 342 43 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar van 9.00 12.00 uur of mailadres adrz.cmd@adrz.nl.

Contacteer ons